lunes, 14 de enero de 2013

PER UN ALTRE TIPUS DE LITERATURA EN CATALÀ

És pel que aposta la recent creada Editorial Males Herbes. Una literatura en català que doni sortida a les veus alternatives i a gèneres com la ciència-ficció o el terror. D'aquí que s'estrenessin amb Bressol de gat, de Kurt Vonnegut. Tota una declaració de principis, tal com diuen Ramon Mas i Pere Grament, els seus responsables, i que ha continuat amb la publicació de El regal de Gliese, del polifacètic Víctor Nubla, i La rara anatomia dels centaures, de Miquel Àngel Riera (tota una troballa per qui escriu això).

L'editorial neix com a continuació d'una revista de creació amb el mateix nom i un bloc (aquest), des d'on reforcen la seva aposta literària

El passat dissabte van estar presentant el seu projecte a Girona, a l'Espai Fang, a Girona, com es pot veure a la imatge de sota, publicada per ells mateixos a twitter:



Des de les pàgines d'aquesta bitàcoia se'ls recolzarà per la seva aposta pel fantàstic i una ciència-ficció alternativa, carregada de crítica social (com la de Kurt Vonnegut). És per aquesta raó que publicaré en breu una entrevista amb els responsables de l'editorial, tot reflexionant sobre els trets més interessants d'aquest nou segell. Fins aviat doncs!

No hay comentarios: